fredag 14. februar 2014

Snart jobb!

Frokosten og middagen ble slått sammen til et måltid i dag. Praktisk på den måten at det er et mindre måltid iløpet av en dag, noe som blir mer økonomisk. Men hvor bra da det er for kroppen, det er en annen sak.

Anyways, har akkurat sett ferdig Skiskyting 15 km, kvinner. Ikke så festlig når det går så dårlig som det gikk, men OL er det perfekte programmet å ha i bakgrunnen når du driver med andre ting. Vet at det er mange som sitter som klistrert, men det gjelder ikke meg. Litt glad for det også, for er vel alt for mange som sitter klistret til at som går under kategorien OL, i 16 dager.. Har vertfall fått ryddet og vasket litt i hybelen. Så nå blir det å sminke seg før det er jobb.

Jobber på Brenneriet i Lillehammer. Også kjent som "Flamingobar" fra Lillyhammer. Høres nok mer fancy ut enn det faktisk er, blir nå en vanesak.
Ser det kjent ut? 

Uvist hvor lenge det blir med jobb i dag, men kjenner det hadde vært godt med noen øl i kveld. Siden Thomas ikke kommer i helgen, er det kjedelig å sitte inne hele helgen. Selv om jeg blir ekstremt lei folk etter jobb. Og i kveld blir det vel mange par som skal ut, og feire kjærlighetens dag... Yeeey! Og ja, kjenner jeg er litt missunelig der. 

- Vi blogges! :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar